قبل از خرید کفش طبی این نکات را بدانید

قبل از خرید کفش طبی این نکات را بدانید

قبل از خرید کفش طبی این نکات را بدانید : خرید کفش طبی استاندارد یک سرمایه گذاری مطمئن برای سلامت پا شماست اما آیا مواردی وجود دارد که برای خرید کفش طبی باید بدانید؟ اگر که نه تا آخر این مقاله همراه تیپزا باشید تا نکات کاربردی بسیاری را به شما معرفی کنیم.

قبل از خرید کفش طبی این نکات را بدانید

برای انتخاب کفش پاشنه بلند حتما این نکات را رعایت کنید

کفش های طبی یا ارتوپدی کفش های خاصی هستند که برای مشکلات پا تجویز می شوند ، زیرا کفش های طبی قدرت محافظتی بیشتری نسبت به کفش های معمولی دارند.

طراحی کفش های طبی بسته به مشکلی که برای حل آنها دارند می توانند متفاوت باشند یعنی هر مدل برای یک مسئله خاص طراحی شده است و نمی توان انتظار داشت که یک مدل بتواند همه مشکلات را حل کند. در اینجا برخی از مواردی است که باید بدانید.همچنین شما میتوانید همه آنچه باید درمورد عوارض کفش پاشنه بلند بدانید! را مطالعه کنید.

قبل از خرید کفش طبی این نکات را بدانید

کدام کفش مشکل ساز است؟

ما خانم‌ها بیشتر از آقایان به خرید کفش‌های نامناسب روی می‌آوریم؛ باور نمی‌کنید؟ کافی است روی ورقی کاغذ بایستید و طرح کلی دورتادور پای راست یا چپ‌تان را بکشید؛ حالا، کفش‌هایی را که دم‌دست دارید، با الگوی روی کاغذ مطابقت دهید.

کفش‌های راحتی احتمالا بر الگویی که از پای محترم ترسیم کرده‌اید، تا حد زیادی منطبق‌اند، اما نازنین‌کفش‌های پاشنه‌بلندی که برای مجالس و مهمانی‌ها می‌پوشید و بعدش هم پادرد می‌گیرید، چطور؟

قبل از خرید کفش طبی این نکات را بدانید

کفش‌های پادردزا، در به‌خصوص خانم‌ها، باریک‌تر از عرض واقعی پاها و گاهی حتی از طول پاها کوتاه‌ترند. مدل‌های تنگ و پاشنه‌بلند را می‌توان متهم ردیف اول عوارض ناشی از پوشیدن کفش نامناسب در خانم‌ها توصیف کرد.

قد پاشنه یک مسئله بسیار مهم در کفش های زنانه است؛ به طور کلی هرچه ارتفاع پاشنه بیشتر باشد ، آسیب دیدگی پا بیشتر می شود ، زیرا فشار زیادی به قسمت های مختلف پا از جمله انگشتان وارد می شود.

در اصل  ما هرگز نباید کفشی بیش از حد تنگ یا پاشنه بلند بپوشیم ، اما حتی اگر چنین پوششی نیز داشته باشیم ، نباید تا حد ممکن مداوم و با دوام باشد ، زیرا این امر در نهایت منجر به درد پا و عوارض جانبی پوشیدن می شود.

کفش نامناسب بنابراین ، هرچه کفش های تنگ و ناراحت کننده کمتری بپوشیم ، بهتر است! کفش های مناسب باید پاشنه کوتاه ، انگشتان پهن و ضربه گیر داشته باشند و از پاها در برابر حرکات و فشارهای نامناسب محافظت کنند.

قبل از خرید کفش طبی این نکات را بدانید

چه کسانی به کفش طبی نیاز دارد؟

تعداد افراد مبتلا به مشکلات پا در حال افزایش است. شما می پرسید چرا؟ خوب ، چون کفش نامناسب می پوشیم! شایعترین عوارض ناشی از پوشیدن مداوم کفشهای نامناسب ، کالوس و بانیون است. پینه به معنای زمانی است که بخشی از پوست کف پا در اثر سایش یا فشار سفت و ضخیم می شود و بانیون یا هالوکس والگوس نیز به معنای برجستگی مفصل انگشت شست است.

در چنین مواردی ، کفش طبی مورد نیاز است ، کفشی که عارضه ایجاد نکند. گاهی اوقات افراد حتی به دلیل برخی ورزش ها از بیماری به نام فاسییت کف پا رنج می برند و در نتیجه به کفش طبی احتیاج دارند.

فاشیای کف پا یک عارضه دردناک است که در اثر آسیب به رباطی که استخوان پاشنه را به انگشتان پا متصل می کند ، ایجاد می شود.

کفش طبی معمولاً برای صافی کف پا تجویز می شود. دیابتی ها بنا به صلاح پزشک ممکن است بعضی اوقات به کفش های سفارشی یا کفش هایی با عمق بیشتر احتیاج داشته باشند. در مورد افراد مبتلا به آرتروز و سایر اختلالات پا نیز همین مورد وجود دارد.

پزشک توصیه می کند کفش طبی بپوشید

وقتی صحبت از کفش طبی می شود ، ما معمولاً به پیری فکر می کنیم ، در حالی که کفش طبی فقط برای افراد مسن نیست و ممکن است در هر سنی برای کمک به رفع مشکلات پا و کاهش درد تجویز شود.

کمک به برداشتن گام های درست

وقتی کفش نامناسب می پوشیم ، الگوی راه رفتن ما نیز تحت تأثیر قرار می گیرد اما کفش طبی به گونه ای طراحی شده است که نحوه راه رفتن ما تا حد ممکن از حالت طبیعی و طبیعی منحرف نمی شود.

به کاهش علائم برخی از مشکلات پا کمک کنید

هیچ پادردی بی‌علت نیست ! درد پای ما ممکن است به دلیل مشکلات رایج مانند هالوکس والگوس یا پیچ خوردگی پاشنه باشد که اگر کفش نامناسب بپوشید بدتر خواهد شد ، اما کفش طبی کاملاً متناسب با پای شما طراحی شده است تا چنین مشکلاتی ایجاد نکند.

به کاهش درد سیاتیک کمک کنید

سیاتیک می تواند دلایل زیادی داشته باشد. در بعضی موارد ، بسته به علت درد ، کفش های طبی ممکن است در کاهش فشار بر روی عصب سیاتیک و تسکین درد با کمک به تراز شدن پاها موثر باشند.

کفش های طبی چه ویژگی هایی دارند؟

محافظت از قوس پا: کفش های طبی ساختار خاصی برای حمایت از قوس پا دارند. کف کفش طبی فشار پاشنه و توپی پا را کاهش می دهد در حالی که کفش های معمولی ممکن است ظرفیت کافی برای توزیع فشار را نداشته باشند. کفش های طبی برای بانیون و انگشت چکشی غیرطبیعی پاها به سمت داخل جلوگیری کرده و فشار وارد بر زانو و لگن را کاهش می دهند.

پهناهای مختلف: برخی مارک های کفش طبی از نظر عرض نیز متنوع هستند و کفش هایی با عرض های مختلف تولید می کنند.

عمق اضافی: برخی از مدل های کفش طبی از قالب های مخصوص با عمق اضافی طراحی و تولید می شوند.

انگشت پهن: انگشت پهن کفش های طبی با کاهش فشار روی انگشتان از تشدید ناهنجاری هایی مانند بند و بند انگشت جلوگیری می کند.

داخل نرم و لطیف: برای داخل کفش های طبی استاندارد  معمولاً از مواد نرم و لطیف استفاده می شود.

زیره مخصوص: کفش های طبی کفی سبک و ضربه گیر دارند و در تقویت ثبات پا هنگام راه رفتن موثر هستند.

قبل از خرید کفش طبی این نکات را بدانید

چند نوع کفش طبی داریم؟

کفش طبی انواع مختلفی دارد. به عنوان مثال کفش های طبی گسترده برای افرادی که انگشتان خود را با کفش های معمولی فشار می آورند مفید است. عارضه هایی مانند نازک و انگشت چکشی غیرمعمول نیستند که انگشت کفش فضای کافی برای قرارگیری راحت انگشتان را نداشته باشد.

یا به عنوان مثال ، بعضی از کفش های طبی ، به طور خاص ، برای صافی کف پا طراحی شده اند تا درد ناشی از صافی کف پا و مچ پا را تسکین دهند و همچنین فرد می تواند با ثبات بیشتری راه برود. برخی کفش های طبی کفی های مخصوص و قابل تعویض نیز دارند.

در واقع ، این مدل ها برای کسانی که بیش از حد طولانی می ایستند و پاهای آنها متورم است ، مناسب ترند. بسته به میزان تورم ، فرد می تواند هر روز از کفی های مختلف استفاده کند. بسته به مشکل ، پزشک نوع مناسب کفش طبی را تعیین می کند.

قبل از خرید کفش طبی این نکات را بدانید

نکاتی برای خرید کفش طبی

  • ضخامت جورابی که برای امتحان کردن کفش بریده اید نباید با آنچه بعداً استفاده خواهید کرد تفاوت داشته باشد.
  • اندازه پاها در بعضی افراد دقیقاً یکسان نیست. در چنین مواردی ، پای بزرگتر باید ملاک قرار گیرد.
  • کفش های گرد یا مربعی از نظر فضای انگشت بهتر از مدل های باریک یا نوک تیز هستند؛ اگر فضای انگشت کفش کاملاً محکم باشد و انگشتان پا کاملاً جا افتاده باشد ، مشکلاتی از قبیل نخی و انگشتان چکشی تشدید می شود ، اما کفش های کتانی با اندازه مناسب فضای آزاد کافی در انگشت پا را دارند و به کاهش علائم کمک می کنند.
  • پشت پا هنگام راه رفتن نباید از کفش بیرون بزند یا باید آن را به دیواره پشتی کفش مالش دهید. برای انجام آزمایش حتماً در داخل فروشگاه قدم بزنید ، زیرا تشخیص این مسئله هنگام نشستن بسیار دشوار است.
  • اندازه هر مارک متفاوت است. بنابراین ، در مورد راحتی تصمیم بگیرید ، نه در اندازه ای که اغلب می پوشید!
  • کفش های طبی باید از همان ابتدا راحت باشند. بنابراین ، خود را گول نزنید که اگر تنگ و ناراحت باشد ، بعداً فضای کافی باز می کند!
  • فقط در مورد قیمت قضاوت نکنید! کفش طبی از هر مارک می تواند متفاوت باشد. وقتی نوبت به قیمت می رسد ، ممکن است در نهایت با مارکی روبرو شوید که تمام معیارهای شما را نداشته باشد.

قبل از خرید کفش طبی این نکات را بدانید

سخن آخر»

همانطور که گفتیم کفش طبی در هر سن و سالی که باشید بهترین گزینه برای سلامت پا و مفاصل شما خواهد بود تجربیات خودتون رو در این راستا برای ما ارسال کنید.

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *