نحوه به دست آوردن سایز کفش کودک با روش صحیح
نحوه به دست آوردن سایز کفش کودک با روش صحیح : این یک واقعیت شناخته شده است که کفش های نامناسب می توانند سلامت پاهای کودک شما را در آینده تحت تاثیر قرار دهند. نوزادان سریع رشد می کنند و تعداد پاهایشان به همان سرعت افزایش می یابد. در سه تا چهار سال اول زندگی، پای کودک در سال حداکثر دو اندازه رشد می کند و با رسیدن به سن مدرسه، میزان این رشد به حداکثر یک سایز در سال تغییر می کند.
با این حال بدیهی است که هر کودک می تواند متفاوت رشد کند و اعداد واقعی ممکن است با آنچه گفته شد متفاوت باشد به همین دلیل مهم است که بدانید چگونه اندازه کفش نوزاد را به طور دقیق اندازه گیری کنید.
بنابراین اگر قصد خرید کفش برای کودک در حال رشد خود را دارید، این مقاله از تیپزا به شما کمک می کند سایز مناسب پای خود را پیدا کنید.
اهمیت اندازه گیری پا برای تعیین دقیق سایز کفش کودک
پوشیدن کفش مناسب باعث می شود کودک احساس امنیت و راحتی کند و یاد می گیرد آزادانه و با اطمینان در سراسر دنیا راه برود پس برای اینکه کودک در کفش خود احساس راحتی و امنیت کند باید به سراغ مناسب ترین سایز کفش نوزاد برای پای کوچولوی خود بروید.
امروزه با گسترش خرید اینترنتی، یادگیری نحوه اندازه گیری پا و انتخاب دقیق ترین سایز کفش بچه گانه یک ضرورت است پس اگر قصد خرید کفش برای کودک خود را دارید.
بهتر است قبل از ثبت سفارش، پای کودک خود را اندازه بگیرید. اندازه گیری صحیح پا در خانه باعث صرفه جویی در وقت شما می شود و مجبور نیستید انتخاب های تصادفی داشته باشید و محصولات غیر همسایز را برگردانید.
نحوه اندازه گیری پا برای تعیین سایز کفش کودک
ابتدا به فرزندتان کمک کنید صاف بایستد. به یاد داشته باشید که پاهای کودک باید به کمک وزن بدنش صاف باشد، یعنی بدن باید صاف و ایستاده باشد. پای کودک خود را روی یک سطح صاف قرار دهید. برای مرحله بعدی یک مداد، متر یا خط کش در دست داشته باشید.
یک ورق کاغذ یا یک تکه مقوا زیر پای کودک بگذارید و طرح کلی هر دو پا را بکشید. هنگام نقاشی کودک نباید جوراب بپوشد و مداد باید کاملاً عمود بر کاغذ کشیده شود. این مرحله را تا زمانی که از اندازه دقیق آن مطمئن شوید تکرار کنید.
بعد از کشیدن باید طول ساق را از روی تصویر کشیده شده اندازه بگیرید. برای این کار وسط پاشنه پا را روی تصویر کشیده شده روی کاغذ علامت بزنید و سپس با یک خط مستقیم به دورترین نقطه انگشت پا متصل کنید. بسیار مهم است که برای تفاوت های احتمالی این مرحله را برای هر دو پای کودک انجام دهید.
حالا باید عرض پا را اندازه بگیرید. برای این کار باید نقطه پینه زیر انگشت شست پا را به نقطه زیر انگشت کوچک پا وصل کنید این خط عرض پا را مشخص می کند. همانند مرحله اندازه گیری طول باید این مرحله را برای هر دو پا تکرار کنید.
در نهایت دور پای کودک را با متر اندازه بگیرید و عدد بدست آمده را یادداشت کنید این سایز برای خرید مناسب ترین کفش بدون پاشنه و تخت برای کودک بسیار موثر است.
بیشتر بخوانید» مدل لباس پفی جذاب مجلسی دخترانه بچگانه |
کفش های متناسب با سایز پای نوزادان
نوزادان می توانند در اولین روزهای یادگیری راه رفتن کفش های صاف و نرم بپوشند، اما زمانی که قادر به راه رفتن شدند باید کفش هایی با پوشش سفت انتخاب کنید تا پای کودک شما آسیب نبیند. سایز صفر کوچکترین کفش موجود در بازار برای نوزاد است که 8.2 سانتی متر طول و 10.8 سانتی متر عرض دارد.
نکاتی که هنگام خرید کفش کودک به شما کمک می کند
زمانی که در حال انتخاب کفش برای نوزاد خود در فروشگاه هستید، بررسی یک سری نکات می تواند شما را در انتخاب مناسب ترین سایز و کیفیت کفش راهنمایی کند.
قبل از خرید ظاهر کفش را بررسی کنید
علاوه بر کفش، داخل و زیر آن را هم نگاه کنید و کیفیت آن را بررسی کنید. مراقب باشید هنگام پوشیدن کفش، هیچ اثری روی پای نوزاد باقی نماند. کفش ها نباید خیلی تنگ یا گشاد باشند.
کفی کفش را چک کنید
اگر کودک در اولین باری که کفش را پا می گذارد کمی تنگ به نظر می رسد، ممکن است کفش در دراز مدت برای پای او خیلی کوچک شود. چون بچه ها خیلی سریعتر از لباس های داخل کمد بزرگ می شوند! در این مواقع بهتر است از کفی کفش کمک بگیرید.
کفی را بیرون بیاورید و طول آن را اندازه بگیرید سپس اعداد به دست آمده را با اعداد اندازه گیری شده روی پای فرزندتان مقایسه کنید برای قرار دادن پا باید حدود 12 میلی متر فضای خالی وجود داشته باشد اگر بیشتر از این مقدار باشد سایز کفش نوزادی که برای نوزاد می خواهید بسیار بزرگ و اگر کوچکتر باشد بسیار کوچک می شود.
بیشتر بخوانید» نحوه شستشوی لباسهای رنگی و تیره بدون آسیب |
جدول کفش بچه گانه بر اساس سن
در ادامه جدول سایزبندی بر اساس سن و طول پا ارائه شده است که به شما در انتخاب سایز کفش کودک کمک می کند. البته فراموش نکنید که این مقدار تقریبی است و ممکن است سایز کفش کودک شما با این سایزها سازگاری نداشته باشد.
در زمان انتخاب با توجه به اندازهگیریهایی که قبلا انجام شد، از بالا یا پایین رفتن عدد سایز نسبت به اعداد این جدول نترسید.
توجه: اندازه های ذکر شده در جدول زیر بر اساس استاندارد اندازه گیری پا در اروپا است. در ایران معمولاً اندازه ها بر اساس معیارهای سایزبندی اروپایی تعریف می شوند.
اندازه گیری طول پا | سایز کفش | سن کودک |
11 سانتی متر | 16 تا 17 | صفر تا 6 ماهگی |
12 سانتی متر | 18 تا 19 | 6 تا 12 ماه |
13 سانتی متر | 20 | 12 تا 18 ماه |
14 سانتی متر | 22 | 18 تا 24 ماه |
همانطور که می بینید بسیاری از اندازه های این جدول بسیار نزدیک به هم هستند بنابراین از این اعداد نزدیک می توان دریافت که سایز کفش کودک شما ممکن است با این جدول یکی نباشد.
سایر ویژگی های کفش نوزاد بر اساس سن
اکنون که می دانید چگونه سایز کفش نوزاد را تشخیص دهید، زمان آن فرا رسیده است که بفهمید کفش نسبت به سن و مرحله رشد کودک چگونه باید باشد. در ادامه به بررسی ویژگی های کفش مناسب برای بازه زمانی صفر تا ۱۸ ماه می پردازیم.
نوزاد تازه متولد شده تا ۶ ماهگی
نوزادان از صفر تا شش ماهگی مفاصل خود را حرکت نمی دهند یا کشش نمی دهند، بنابراین نیازی به کفش محکم و ضد ضربه نیست.
در واقع در این دوره از رشد، هر چه کفش نرمتر، راحت تر و جادارتر باشد، برای پای کودک شما مناسب تر خواهد بود. انگشتان پای نوزاد تا سن ۶ ماهگی باید درون کفش جایی برای تکان خوردن داشته باشد، در غیر این صورت رشد پا دچار آسیب خواهد شد.
بیشتر بخوانید» لیست ضروری و کامل سیسمونی نوزاد |
کودک 6 تا 12 ماهه
در این دوره کودک شما یاد گرفته است که روی زمین چهار دست و پا بخزد و خودش حرکت کند در این مرحله از رشد دیگر نمی توانید کودک خود را در یک مکان قرار دهید و انتظار داشته باشید که او در همان مکان بماند.
از آنجایی که کودک شما در این مدت روی زمین دراز کشیده یا حداکثر می ایستد باید مطمئن شوید که قسمت زبانه و پنجه کفش به خوبی ساخته شده است.
زیرا بیشتر حرکات کودک شما به این قسمت ها گره می خورد. اگر فرزند شما پیشرفت بهتری داشته است و اکنون می تواند چند قدم بردارد می توانید کفش هایی با زیره سفت انتخاب کنید.
از 12 تا 18 ماهگی
این دقیقا همان سنی است که کودک شما اولین قدم های خود را برمی دارد و خاطرات هیجان انگیزی را برای شما ثبت می کند! پس وقت آن رسیده است که علاوه بر توجه به سایز کفش نوزاد، به ضخامت کفی نیز توجه کنید تا از پاهای کوچک کودک در برابر ناهمواری های زمین محافظت کنید.
علاوه بر این کفش باید فضای کافی برای تکان دادن کنارهها و انگشتان پا داشته باشد، زیرا پای کودک شما هنوز در حال سازگار شدن و کنکاش است تا بتواند سختی راه رفتن را بهعنوان اصلیترین حالت حملونقل کنترل کند.
18 ماهگی تا 2 ساله
احتمالاً کودک شما در این مدت همه جا می دود پس بدون شک در این سن باید کف کفش کودک نسبت به ماه های قبل سفت تر باشد همچنین بهتر است پای نوزاد در این مدت فضای خالی داخل کفش نداشته باشد تا خیالتان راحت باشد که در حین دویدن به خود آسیب نرسانند.
در پایان
هزاران نوع کفش بچه گانه در بازار وجود دارد اما بسیاری از آنها بی کیفیت هستند و برای رشد کودک مناسب نیستند همچنین ممکن است علیرغم کیفیت خوبشان ظاهر خوبی نداشته باشند وقتی اندازه پای مناسب را به این موارد اضافه کنید انتخاب کفش به دردسر واقعی برای خانواده تبدیل می شود.
کفش های باکیفیت و زیبایی که به اندازه پای کودک شما باشد نیز در فروشگاه ها موجود است و تنها کافی است در هنگام خرید به تمامی ویژگی ها توجه کنید و به سراغ برندهای معتبر بروید.
انتخاب سایز مناسب کفش کودک بر اساس سن و سایز پا باعث راحتی کودک شما می شود و فراموش نکنید که کفش نباید خیلی تنگ یا خیلی گشاد باشد. یک کفش مناسب می تواند اولین قدم های زندگی را برای کودک شما به تجربه ای شیرین تبدیل کند.